Nejlevnější zboží na internetu? Budete překvapeni!

Napsal Jaromír Zvonek. Posted in Investice.

Obchody už zase vyvěsily vánoční ozdoby, takže víte, že Vánoce už jsou skoro tady. A pokud nepatříte k DIY or die lidem, budete muset vyrazit do obchodů nebo na internet a sehnat všechny dárky tam. Peníze ale netisknete a pokud nechcete být celý leden o hladu, hledáte způsob, jak vánoční nákupy odbýt co nejlevněji. My se s vámi podělíme o naše několikatelé zkušenosti s tím, jak nakoupit například nejlevnější pračky nebo jinou elektroniku.

slevy

3 signály, které směřují k prodeji firmy

Napsal Jaromír Zvonek. Posted in Investice.

Mnoho podnikatelů považuje ukončení byznysu jako zbabělost či útěk od starostí. Ne vždy tomu tak je. Prodej ziskové firmy je v západním světě běžná věc, nicméně v České republice se na tento proces stále nahlíží s úžasem. Faktem je, že správně načasový prodej firmy může být esenciální pro život několika desítek či stovek lidí. V tomto článku zjistíte 3 signály, díky kterým spozorujete, že možná na čase přestat a ještě na tom vydělat.

Zajistíme vaší obci dotaci na osvětlení či radar v roce 2017

Napsal Jaromír Zvonek. Posted in Investice.

Tento článek je mířený spíše pro vedení obce nebo menšího města, každopádně přečíst si ho může i široká veřejnost, která se alespoň zdokonalí ve znalostech varování obyvatel. Co to vlastně je ten varovný protipovodňový systém? Nic složitého, systém totiž monitoruje pomocí různých  prvků aktuální situaci a na základě výsledků měření umí informovat vedení obce a obyvatele.

Jaká doba je pro nákup zlata nejpříznivější?

Napsal Jaromír Zvonek. Posted in Investice.

Zlato je uchovatel hodnoty a proto není divu, že existuje mnoho lidí, kteří s ním obchdují a také těch, kteří ho kupují. Na nákupu zlata se téměř nedá prodělat. Platí ale určitá pravidla, která je dobré znát, pokud chceme investiční zlato nakupovat.

investiční zlato

Doba, která je pro nákup nejvhodnější, je taková, kdy si lidé nejsou jistí tím, co bude zítra. Jedná se o dobu, kdy ve světě není stabilní ekonomika, řeší se různé válečné konflikty a podobně. Dá se říct, že dnes taková doba je. Lidé jsou ochromeni strachem z migrační krize a konfliktů na Ukrajině, Krymu a bojí se teroristických útoků. V takové době cena zlata klesá a je vhodné ho nakupovat. Až se situace ustálí a lidé získají zpět svou ztracenou jistotu, cena opět poroste a je tedy vhodné zlato prodávat.